Actueel nieuws 40days.nl

Alle trainingen zijn bij 40days.nl coronaproof en in overeenstemming met de regels zoals deze gelden van 15 december 2020 tot 3 maart 2021.

40days.nl

Laatste nieuws betreffende trainingen en evenementen van 40days.nl . Corona update 15 december 2020.

Gisterenavond heeft premier Rutte vanuit het Torentje aangekondigd dat Nederland in vergaande lockdown gaat voor de komende vijf weken, tot en met dinsdag 3 maart 2021. Dit heeft gevolgen voor de groepstrainingen van 40days.nl. De volgende maatregelen gelden vanaf vandaag, dinsdag 15 december.

Alle groepstrainingen worden afgelast. Dit geldt voor de  dinsdagochtend en middag-, woensdagavond en donderdaggroepen.

De bootcamples op dinsdagavond is voorlopig online. Geef van te voren via whattsapp op als je mee wilt trainen dan ontvang je de code om in te loggen.

Buiten sporten mag nog maar met maximaal twee personen tegelijk, dus in duo’s.

bootcamples op zaterdag  en maandagochtend kan op het trainingsveld in duo’s die onderling 1,5 meter afstand houden van elkaar. Er kan getraind worden onder de volgende voorwaarden:

  • Elk duo volgt een trainingsprogramma dat van tevoren afgestemd is met de trainer.
  • De trainer geeft geen training, hij zet de benodigde hulpmiddelen klaar en ziet toe op handhaving van de regels en begeeft zich buiten het trainingsveld van de duo’s.
  • Er mogen maximaal 15 duo’s tegelijk op het plein staan.
  • Als sporter spreek je van te voren af of je komt trainen.

Spreek dus van tevoren met je trainer af of je komt trainen op zaterdag of maandagochtend of avond. Je ontvangt hiervoor een appje de dag voor de training. Jouw duopartner voor de training ontvang je per app.  

Wegtrainingen 

De groepstrainingen op de weg die tot en met 18 januari worden opgeschord zullen online begeleid worden. De trainer zorgt zo dat je individueel toch kunt blijven bewegen!

Uitzonderingen zijn de 6AMCLUB op maandag en donderdagochtend en de HVI op maandagavond. Aangezien het zo vroeg mogelijk is om drukte te vermijden is trainen in duo’s heel goed te doen. Je krijgt van de trainer voor de training de opdracht voor de training (en de opdracht van de week) en in welk duo je bent ingedeeld.  Deze training is dus ook alleen in duo’s. Hetzelfde geldt voor de HVI op maandagavond. De nieuwe locatie is hierom nu wel in Nesselande en de trainingen in duo’s start om 19:00 uur.

Lestijden groepen

Alle begintijden van de groepslessen van 40days.nl vindt je hier. 

Groepsreizen

Door de corona-uitbraak zijn alle reizen in 2020 geannulleerd. 

Meer info

Kosten

Kijk hier voor de kosten van de groepslessen zoals deze gelden per 1 oktober 2020. Oude strippenkaarten blijven nog gewoon geldig. 

Meer info