Power walking Rotterdam

Power walking Rotterdam: Nesselande-KralinGse Bos

powerwalking Kralingse Bos Rotterdam

Is power walking in Rotterdam iets voor jou? Wil jij graag met plezier in een leuke groep bewegen, fitter worden, aan je gezondheid werken en tegelijk snel afvallen? Heb je weleens geprobeerd om te gaan hardlopen maar was dit nog te zwaar voor jou? En wil je op mooie plekjes in Rotterdam met power sporten?

Probeer dan nu eerst eens Power Walking van 40days.nl gratis uit. De eerst les mag je altijd gratis meedoen. Daarna kost het 4,00 euro per les met een strippenkaart die 6 maanden geldig blijft. Dus als je af en toe niet kunt, kost het je niets. Bovendien kan je altijd nog een les inhalen in een andere groepsles van 40days.nl. 

Je verbruikt bijna net zoveel  calorieën als met hardlopen en krijgt snel een topconditie. Om een uur achter elkaar te kunnen hardlopen moet je lang trainen. En een uur Power Walking kan iedereen. Het is daarom ideaal als je snel wilt afvallen.

Ook als je diabetes type 2 hebt is het ideaal om jouw bloedsuikerspiegel in balans te houden. In een project dat 40days.nl voor de GGD heeft gedraaid waren na 6 maanden 19 van de 20 deelnemers van de metformine af.  

In trainingen van 60 tot 75 minuten loop je in een hoog tempo de mooie omgeving rondom de Zevenhuizerplas in Nesselande rond. Onderweg doen we veel lichaamsoefeningen om sterker te worden, een perfecte houding te krijgen tijdens en na het sporten, blessures te voorkomen en extra calorieën te verbranden.

Door de techniekoefeningen bereik je bovendien al na een paar trainingen een mooie snelheid. Ben jij nu nog niet zo fit? Geen probleem. De ervaren en gediplomeerde KNAU trainer zorgt dat jij moeiteloos kunt deelnemen.  

De groep in Nesselande is zeer geschikt voor beginners die nog niet over een hele goede conditie beschikken. De avondgroep van Nesselande is sinds januari 2022 verplaatst naar de dinsdagochtend , start 9:00 uur, in het Kralingse Bos. 

De les in Nesselande is iedere dinsdagochtend van 10:30 tot 11:30 uur.
Verzamellocatie: bij de ingang van metrohalte Nesselande, aan de Laan van Dada.
Gratis parkeren op grote parkeerplaats mogelijk.      

Geef je nu op voor de gratis proefles Power Walking Rotterdam met 40days.nl.

Wil jij liever sportief wandelen, bootcampen, hardlopen of supersnel fit worden met fit25 van 40days.nl kijk dan even verder op de website. 40days.nl geeft de hele week diverse lessen door heel Rotterdam. Of liever eerst afvallen?

Dat kan ook bij 40days.nl. Maak een afspraak voor een van de Perfect op gewicht programma’s en verlies 6-10 kilo tijdens een traject van 14 weken. Train jij liever voornamelijk thuis? Doe dan een keer per maand gratis mee met fit55up.nl en train de rest van de maand thuis.     maximaal 

Sinds  oktober 2020 kan je bij 40days.nl ook overdag in Rotterdam Nesselande meedoen met power walking. Kosten: 4,00 per les. 

Na ruim 10 jaar power walking met de avondgroep in het Kralingse Bos was er zoveel vraag om ook in Nesselande te gaan starten met power walking overdag dat wij nu ook met power walken in Nesselande van start gaan.

Interesse? Geef je hiernaast op. Dan ontvang je direct een uitnodiging voor een gratis proefles. 

Powerwalking Nesselande Rotterdam

Wat zeggen onze deelnemers

Toen ik aan het afvallen was via een 40days.nl programma wilde ik mijn gewichtsverlies ondersteunen door te gaan sporten. Hardlopen had ik al eens geprobeerd maar dat vond ik iets te pittig. Wandelen vond ik juist weer iets te tam. Power walking bleek hier precies tussen in te liggen. En omdat je veel spieren gebruikt, in een hoog tempo loopt en ook nog eens oefeningen tussendoor doet verlies je veel kcal en val je dus nog extra af. Bovendien vind ik het gewoon leuk om te doen. Met de spierversterkende oefeningen was ik na een val bovendien snel weer snel fit. Het lopen in een groep zorgt er bij mij voor dat ik het lopen op een hoger tempo veel langer kan volhouden dan als ik alleen op pad ga.

Els

Omdat ik bij het hardlopen geblesseerd raakte ging ik op aanraden van mijn fysiotherapeut een keer powerwalken bij 40days.nl. Ik was gelijk verkocht. Het was de bedoeling om het tijdelijk te doen om mijn conditie bij te houden maar ik ben het blijven doen. Ook toen ik niet meer geblesseerd was. Wat ik extra leuk vind bij de lessen van 40days.nl zijn de maandelijkse testen waardoor ik precies weet wat mijn progressie is. En wat blijkt? Ik word nog steeds sneller en dus fitter.

Wim