Slank de zomer in? Appeltje-eitje van 40days.nl voor snel, makkelijk en definitief afslanken

Heb jij moeite om, nadat de eerste kilo’s eraf zijn, gemotiveerd te blijven? En lukt het jou daarom, ondanks het zoveelste wonderdieet of afvalboek, maar niet om jouw doel te bereiken? Schrijf je dan nu in voor het revolutionaire programma appeltje-eitje van 40days.nl. En ga geld verdienen met afvallen. Dit kan oplopen tot 350,00 euro. De afgelopen maanden hebben wij proef gedraaid en hebben alle deelnemers het gewenste streefgewicht gehaald. Inschrijving start binnenkort. Volg en like de facebookpagina van 40days.nl zodat je als eerste op de hoogte bent. 

Coming Soon

Uniek in Nederland! Geld verdienen met afslanken. Iedere verloren kilo levert jou 25,00 euro op. 

Het verhaal achter appeltje-eitje

De manier om motivatie te behouden totdat jouw doel bereikt is

Evert Nekeman

Door Evert Nekeman

Al ruim 12 jaar begeleid ik afvallers op weg naar hun perfecte gewicht. Tijdens de intake is de motivatie hoog en door het volgen van een van de programma’s van Perfect op Gewicht van 40days.nl lukt het bijna iedereen hun streefgewicht te bereiken. Bijna iedereen! En hoewel ik realistisch ben zit dit ”bijna” mij toch niet lekker. Ik ga een uitdaging nooit uit de weg en bereik liever een succespercentage van 100%.   

In mijn gesprekken met afvallers hoor ik vaak onderstaande redenen terug als oorzaak van een afgenomen motivatie:  
– In het begin kreeg ik veel complimenten uit mijn omgeving. Nu valt het niemand meer op, krijg ik geen complimenten meer, en dit doet toch iets met mijn motivatie waardoor ik vaker ga smokkelen. .
– Mensen in mijn omgeving vinden het nu wel genoeg en zeggen dat ik nu weer ‘normaal’ moet gaan eten en niet nog verder moet afvallen.
– Ik ben nu ruim 8 kilo kwijt en moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk al erg tevreden ben. Mijn motivatie voor die laatse 7 kilo is helemaal weg.     

” De meeste afvallers pakken de draad weer op na een goed gesprek en bereiken  alsnog hun streefgewicht. Ik weet dat er altijd een oplossing is, dus tijd om iets te bedenken waarmee alle afvallers hun motivatie behouden. Gedrag kan je het beste sturen via beloning of straf. Waarbij beloning de beste resultaten oplevert. En een combinatie is helemaal top. Een van de deelnemers aan de proef vond het appeltje-eitje. Zo makkelijk was het hem gelukt. En wij hadden gelijk een goede naam voor ons nieuwe programma. Hij behield zijn motivatie zonder problemen en vond het een sport om zoveel mogelijk geld te verdienen. En hiermee was appeltje-eitje geboren.”

In april 2021, dus ruimschoots op tijd voor een perfect figuur deze zomer, 2021 gaat 40days.nl in Rotterdam van start met de intakes van dit nieuwe en voor Nederland unieke afvalprogramma. Alle begeleiding is altijd persoonlijke en face to face of online, maar nu met een extra motivatietool. Like nu onze facebookpagina op facebook.com/40days.nl  zodat je straks als eerste op de hoogte bent. Ga jij de uitdaging aan?  

appeltje-eitje