COMBIwalking Rotterdam

COMBIwalking Rotterdam Nesselande

Combiwalking is, naast paddel,  misschien wel de nieuwste rage in Nederland. En niet gek natuurlijk omdat combiwalking het beste van powerwalking en hardlopen combineert. En geschikt voor iedereen van 18 tot 80. Iedereen kan het! 

Snel afslanken, superfit en sterker worden, aan je gezondheid werken en tegelijk met plezier in een niet te grote groep trainen? En tijdens een cursus goed leren powerwalken en hardlopen. Heb je weleens geprobeerd om te gaan hardlopen maar was dit nog te zwaar voor jou? Levert wandelen jou niet snel genoeg de gewenste resultaten op? Dan is deze combi voor jou. Twee voor de prijs van een!

Doe mee met de beginnerscursus combiwalking in Rotterdam Nesselande. De eerste les mag je altijd gratis meedoen. Alleen als het bij jou past schrijf je je na de proefles in voor de beginnerscursus. Drie keer per jaar start er een beginnerscursus. In 2024 op maandag 15 januari, 22 april en 19 augustus. 

De hele cursus kost 60,00 euro voor 12 lessen. Je leert de beste techniek om goed te kunnen powerwalken en hard te lopen, doet krachtoefeningen en bouwt wekelijks al direct een goede conditie op en legt na 12 weken minimaal 7 km af( rondje Zevenhuizerplas). En natuurlijk verlies je ook de nodige pondjes indien dit jouw doel is.   

Je verbruikt bijna net zoveel  calorieën als met hardlopen alleen en krijgt snel een topconditie. Om een uur achter elkaar te kunnen hardlopen moet je lang trainen. En een uur combiwalking kan iedereen.

Ook als je diabetes type 2 hebt is het ideaal om jouw bloedsuikerspiegel in balans te houden. In een project dat 40days.nl voor de GGD heeft gedraaid waren na 6 maanden 19 van de 20 deelnemers van de metformine af.  

In trainingen van 60 tot 75 minuten loop je in een hoog tempo de mooie omgeving rondom de Zevenhuizerplas in Nesselande rond. Onderweg doen we veel lichaamsoefeningen om sterker te worden, een perfecte houding te krijgen tijdens en na het sporten, blessures te voorkomen en extra calorieën te verbranden.

Door de techniekoefeningen bereik je bovendien al na een paar trainingen een mooie snelheid. Ben jij nu nog niet zo fit? Geen probleem. De ervaren en gediplomeerde KNAU trainer zorgt dat jij moeiteloos kunt deelnemen.  

De groep in Nesselande traint iedere maandagavond om 19:00 uur. De trainingen duren 60 a 75 minuten per keer. 

Verzamelen: Richard Krajicek Playground in Nesselande. Hoek Jan Sluiterstraat en Othon Friespad. Gratis parkeren.      

Geef je nu op voor de cursus of gratis proefles Combiwalking Rotterdam met 40days.nl.

Wil jij liever sportief wandelen, bootcampen of toch liever hardlopen kijk dan even verder op de website. 40days.nl geeft de hele week diverse lessen door heel Rotterdam. Personal training is  natuurlijk ook mogelijk.

Of liever eerst afvallen? Dit kan ook bij 40days.nl. Maak een afspraak voor een van de Perfect op gewicht programma’s en verlies 6-10 kilo tijdens een traject van 14 weken. Train jij liever voornamelijk thuis? Doe dan 1 keer per maand gratis mee met fit55up.nl en train de rest van de maand thuis.  

 

Powerwalking Nesselande Rotterdam

Wat zeggen onze deelnemers

Toen ik aan het afvallen was via een 40days.nl programma wilde ik mijn gewichtsverlies ondersteunen door te gaan sporten. Hardlopen had ik al eens geprobeerd maar dat vond ik iets te pittig. Wandelen vond ik juist weer iets te tam. Power walking bleek hier precies tussen in te liggen. En omdat je veel spieren gebruikt, in een hoog tempo loopt en ook nog eens oefeningen tussendoor doet verlies je veel kcal en val je dus nog extra af. Bovendien vind ik het gewoon leuk om te doen. Met de spierversterkende oefeningen was ik na een val bovendien snel weer snel fit. Het lopen in een groep zorgt er bij mij voor dat ik het lopen op een hoger tempo veel langer kan volhouden dan als ik alleen op pad ga.

Els

Omdat ik bij het hardlopen geblesseerd raakte ging ik op aanraden van mijn fysiotherapeut een keer powerwalken bij 40days.nl. Ik was gelijk verkocht. Het was de bedoeling om het tijdelijk te doen om mijn conditie bij te houden maar ik ben het blijven doen. Ook toen ik niet meer geblesseerd was. Wat ik extra leuk vind bij de lessen van 40days.nl zijn de maandelijkse testen waardoor ik precies weet wat mijn progressie is. En wat blijkt? Ik word nog steeds sneller en dus fitter.

Wim