It's time to run it out

Door runningtherapie verbetert je lichaam. Met een beter lichaam ga je beter denken. Door beter te denken krijg je een beter gevoel. Een beter gevoel zorgt voor een beter leven. Door een beter leven doe je opeens dingen die je nooit van jezelf had verwacht.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat regelmatig bewegen een positieve invloed heeft op depressieve klachten en of een burn-out. Door bewegen gaan we ons prettiger voelen. Door de toename van de conditie en bepaalde nuttige stofjes in het bloed (endorfinen) neemt de onzekerheid, angst en depressie af en zo kom je weer in balans, krijg je meer zelfvertrouwen en neem je dit ook mee tijdens het werk, studie en gezinsleven.

Door runningtherapie verbetert je lichaam. Met een beter lichaam ga je beter denken. Door beter te denken krijg je een beter gevoel. Een beter gevoel zorgt voor een beter leven. Door een beter leven overstijg je jezelf! 

Runningtherapie met 40days.nl

RunninGtherapie individueel

12 weken programma. De cursus runningtherapie bestaat uit twaalf sessies van 60 minuten.  
U traint eenmaal per week onder persoonlijke begeleiding van de gecertificeerde runningtherapeut (lid van de SRTN).
De kosten bedragen 702,00 euro voor de totale cursus. U kunt het cursusgeld desgewenst betalen in twee termijnen. Voorafgaande aan uw inschrijving ontvangt u een uitnodiging voor een intakegesprek. De kosten van de intake (60,00) vervallen bij deelname aan het programma. 

RUNNINGTHERAPIE GROEP

Bent u meer op uw plaats in een groep? Doe dan mee met de runningtherapie in een groep. In groepen van maximaal 10 personen ervaart u alle voordelen van runningtherapie en kunt u toch aan uw individuele doelen werken. Een groep gaat van start als er minimaal 4 deelnemers zijn. Het kan zijn dat u even op een geschikte groep moet wachten. Na de intake gaat 40days.nl op zoek naar de voor u geschikte groep die goed bij uw wensen en mogelijkheden past. De kosten bedragen 170,00 euro per kwartaal. De kosten voor de intake bedragen 30,00 en vervallen bij inschrijving. 

wALKINGTHERAPIE

Ben jij geen fan van hardlopen of is het nu fysiek nog niet mogelijk? Dan is walkingtherapie misschien iets voor jou? Al wandelend merk je dat je je snel beter gaat voelen en werk je samen met jouw walkingtherapeut aan jouw doelen. In een rustig tempo, soms afgewisseld met wat powerminuutjes, kun je veel bereiken en goed je hoofd leegmaken. Maak nu een afspraak voor een intake en bespreek de mogelijkheden tijdens een ontspannen wandeling.  De kosten bedragen 702,00 euro voor de totale cursus van 12 weken. De kosten van de intake (60,00) vervallen bij deelname aan het programma.