NOOIT MEER OP DIEET!

Perfect op gewicht

Intake afslanken

Loop je al een tijdje met het idee om af te slanken? Maar weet je nog niet zeker of afslanken onder begeleiding van een 40days.nl coach wel bij jou past? Dan is er de mogelijkheid om in een vrijblijvend intakegesprek jouw wensen kenbaar te maken en al jouw vragen te stellen. Een nulmeting (o.a. weging, vetmeting) maakt deel uit van de intake. Een gesprek duurt in de regel 60 minuten en kost 60,00. Indien je besluit je in te schrijven voor een van de programma’s vervallen de kosten van het intakegesprek. Je betaald dan alleen de kosten van het gekozen programma.    

intake 40days.nl perfect op gewicht
40DAYS.NL AFSLANKEN

Perfect op gewicht individueel

Wil jij nooit meer op dieet en die overtollige kilo’s nu eindelijk eens definitief kwijtraken? Jouw gezondheid een boost geven en de kans op complicaties bij een coronabesmetting verkleinen? Of gewoon mooier zijn op de foto’s tijdens de komende vakantie?

Kom dan nu onder deskundige begeleiding met succes afslanken bij 40days.nl.

In 14 weken ga je aan de hand van een persoonlijk actieplan,  jouw leefstijl en gewicht stap voor stap veranderen. Om de twee weken is er een weegmoment en bespreek je met jouw persoonlijke coach jouw vooruitgang. 
Dit programma kost 325,00.  

Duo afslanken

Vind jij het lastig om in je eentje te starten met afslanken? Blijf je het eigenlijk steeds maar voor je uitschuiven tot na het volgende weekend of de volgende vakantie? Dan is duo afslanken van 40days.nl de oplossing voor jou. Samen met jouw man, moeder,  (schoon)zus, broer, vriendin of collega de uitdaging aangaan, blijkt een stuk eenvoudiger, leuker en is voordeliger dan een individueel traject. Het programma duurt 14 weken en kost 249,00 per persoon. 

40DAYS.NL duo AFSLANKEN
Groepscursus afslanken met 40days.nl in Rotterdam

Perfect op gewicht groepscursus

Regelmatig start 40days.nl met een groepscursus afslanken. Presteer jij beter met ondersteuning van andere afslankers dan is dit een goede optie voor jou. Geef je nu op en ontvang een uitnodiging zodra de volgende groep van start gaat. 

Perfect op gewicht 365 days

Heb jij een hoge BMI( boven de 35) en wil jij nu voor eens en altijd voor de laatste keer korte metten maken met jouw overgewicht? Schrijf je dan in voor het 365 dagenprogramma. Je krijgt een heel jaar lang begeleiding waarin jij het door jouw gewenste gewicht gaat bereiken. Misschien wel jouw beste investering ooit!

De kosten voor dit jaarprogramma zijn: 1199,00. 

Jaarprogramma afslanken met 40days.nl in Rotterdam

Online Afslanken op afstand (E-Coaching)

Woon jij wat verder weg van de praktijk en wil je niet teveel reistijd en reisgeld kwijt zijn en toch afslanken? Kies dan nu voor online afslanken op afstand. Online wordt je door jouw persoonlijke coach begeleid naar het door jouw gewenste resultaat. Dus waar in de wereld jij je ook bevind, afslanken op maat met e-coaching en een vaste coach is altijd een optie.  

online e-coaching en afslanken met 40days.nl Rotterdam
Afslanken voor senioren bij 40days.nl Rotterdam

Afslanken voor senioren

Om op een gezonde manier af te slanken als je de 60 bent gepasseerd vraagt om een speciale aanpak. Het programma houdt rekening met alle verschillen die op latere leeftijd optreden en helpt u op weg naar een gezonde en fitte oude dag. 

Prestatievoeding voor sporters

Op weg naar jouw topprestatie bij de volgende wedstrijd kan je alle hulp gebruiken die mogelijk is. Je doet alle trainingen maar merkt dat je soms gewoon te weinig energie hebt voor de volgende training, of dat er nog wat overtollige kilo’s in de weg zitten of dat je maar niet sterker wordt. Dan is het heel goed mogelijk dat jouw sportmenu nog wat te wensen overlaat. Door hier goed naar te laten kijken en de nodige veranderingen in te laten aanbrengen komt die topprestatie  sneller in zicht dan je denkt. En bereik je ook nog eens jouw laagste vet% ooit.    

Afslanken voor de jeugd

Is jouw zoon of dochter te zwaar en weet jij ondanks alle goede pogingen en bezoek aan de dietist niet meer wat je moet doen? Dan zou het programma van 40days.nl weleens de oplossing kunnen zijn. De programma’s voor de jeugd zijn altijd inclusief een sportprogramma op maat waar snel resultaten mee geboekt worden.  

Afslanken op het werk of voor thuiswerkers

Wil jij samen met al jouw collega’s dit jaar afslanken en topfit worden? Ook dit kan bij 40days.nl. Of je het nu op jouw werk doet of in verband met Corona thuis, alles is mogelijk. Informeer dan eens naar de mogelijkheden om als team af te slanken. Ben jij straks de slankste op de afdeling?  

Afslanken op het werk met 40days.nl Rotterdam

Jouw doel bereiken met 40days.nl

"Ieder jaar bereiken weer veel mensen hun doel bij 40days.nl. Of het nu gaat om van een BMI van 37 naar een BMI van 23 te gaan, het uitlopen van de eerste marathon, een nieuw pr van 39:00 min op de 10 K of het uitvoeren van 30 burpees zonder problemen. Het geeft mij steeds opnieuw een goed gevoel als het is gelukt "
Evert Nekeman
Evert Nekeman
Coach 40days.nl

Ook jouw doel bereiken?