sportief wandelen Rotterdam

sportief wandelen Rotterdam. Locatie: Kralingse Bos

Ook op een leuke manier afvallen en aan uw gezondheid werken? Kom dan iedere  dinsdagochtend meewandelen op een van de mooiste locaties in Rotterdam. Deze leuke groep bestaat inmiddels 12 jaar!

Het Kralingse Bos  is een schitterden plek om te trainen met veel afwissellende mogelijkheden en de trouwe achtergrond van de trainende dames en heren. Deelnemers: 55+.

Wanneer? Dinsdagochtend 9:00-10:00 uur.

Waar? Parkeerplaats Lange Pad net voorbij Atletiekvereniging PAC.

Kosten: 4,00 euro per les met strippenkaart voor 10 keer. De kaart is 6 maanden geldig. Losse les: 5,00. Iedereen mag altijd eerst een keer gratis en vrijblijvend uitproberen of sportief wandelen iets voor hun is. 

Sportief wandelen Rotterdam. Locatie: Nesselande

Al ruim 10 jaar kan iedereen sportief wandelen in Rotterdam Nesselande. Iedere donderdagochtend vertrekken we om stipt om 9:15 uur vanaf de Kristal.

In een grote groep werkt u wekelijks, via loopscholing op de boulevard, het park of het strand, aan de best mogelijke wandeltechniek zodat u veilig en met vertrouwen aan uw conditie kunt werken.

Wanneer? Donderdag 9:15-10:15 uur.  
Waar? We vertrekken vanaf de Kristal, Cypruslaan 404, aan de kant van het winkelcentrum. 

Kosten: 4,00 euro per les met strippenkaart voor 10 keer. 6 maanden geldig. Losse les: 5,00. Eerste les mag je altijd gratis uitproberen. 

Wist u dat iedereen iedere eerste zaterdag van de maand gratis aan zijn conditie kan werken met fit55up.nl? .

Wat zeggen onze deelnemers

Ik ben nu 81 jaar en in de beste shape van mijn leven. Naast wat geluk zal het wekelijks sportief wandelen met mijn vriendinnen hier zeker aan bijdragen. Het werkt en is nog leuk ook. Alhoewel de trainer misschien minder blij is met ons wekelijkse kopje koffie met gebak na afloop bij restaurant de Parquit.

Nel

Ik doe nu al ruim twaalf jaar mee met sportief wandelen. Ooit gewoon begonnen op een plein in het centrum van Rotterdam zijn we na een paar jaar overgestapt naar dit prachtige park langs de Maas. Ik heb vroeger gewerkt bij de Holland Amerika Line en mijn hart gaat nog steeds en beetje open als we bij mooi of warm weer langs de kade van de Maas lopen en ik het schip waar ik vroeger op werkte in de zon zie liggen schitteren. We wandelen echt wekelijks op een van de mooiste plekjes van Rotterdam. Ik hoop dat ik dit nog heel lang kan blijven doen.

Jeanne

Sportief wandelen Rotterdam

Ik loop iedere donderdagochtend in Nesselande Rotterdam. Een prachtige omgeving en de afwisseling iedere week is perfect. De ene week doen we een spel met zijn allen. De andere week werken we echt aan onze snelheid via het lopen van snelle intervallen. Een week later staat onze conditie weer voorop en lopen we een lang stuk via de eilandjes of het nieuw aangelegde heuveltje achter de scouting Nesselande. En omdat ik niet van regen houd vind ik het fijn dat de trainer zijn training altijd gelijk aanpast en we dan droog en beschut toch aan onze conditie kunnen werken. Het is een grote groep en toch zorgt de trainer dat we het allemaal leuk blijven vinden. Ik roei sinds kort bij de Willem Alexanderbaan en merk dat het sportief wandelen een goede conditionele basis heeft gelegd. Wenneke

Sinds ik gestopt ben met werken in de zorg moest ik wat gaan doen om fit te blijven. Naast mijn Nordic Walking iedere zaterdag met mijn fysio wil ik het sportief wandelen zeker niet missen.

Els

Na mijn werk als onderwijzer ben ik veel in mijn tuin gaan werken. En had ik soms best weleens last van mijn onderrug. Ik hoorde van een kennis dat sportief wandelen heel gezond is en dus heb ik het maar eens uitgeprobeerd. En inderdaad heeft het geholpen. Als het tuinseizoen weer begint merk ik het de eerste week wel weer even, maar ik heb nooit meer zoveel last als voorheen. Een ding vind ik wel jammer. Er doen niet zoveel mannen mee. In mijn groep ben ik vaak maar een van de drie. Dus mannen zijn zeer welkom. Hoewel alle vrouwen natuurlijk erg gezellig zijn.

Marcel

Ik ben ooit begonnen met sportief wandelen bij 40days.nl toen de trainer nog les gaf bij de korfbalclub WION is Rotterdam Ommoord. Hij dacht dat ik wel meer in mijn mars had en vroeg of hardlopen niets was voor mij? Na mijn aanvankelijk ongeloof heb ik afgelopen juni mijn eerste marathon uitgelopen! En dit is allemaal begonnen met sportief wandelen bij 40days.nl.

Jaap