Personal Training Individueel

40DAYS.NL PERSONAL TRAINING ROTTERDAM
Personal Training bij 40days.nl

Hoe kom ik snel van mijn coronagewicht af? Door corona waren veel sportscholen dicht en hebben veel sporters minder gesport dan normaal. De lessen personal training zijn bij 40days.nl in Rotterdam ook in 2022 altijd mogelijk. Bij 40days.nl is de personal training, bij voorkeur buiten, en kan daarom gewoon doorgaan. Bij regen kan er binnen worden getraind. PT trainingen zijn individueel en hierdoor ook binnen eenvoudig coronaproof te geven.

Personal training is de ideale mogelijk om snel van je coronakilo’s af te komen en efficiënt en doeltreffend naar een zelfgekozen doel toe te werken. De personal trainer weet namelijk al snel precies wat jouw zwakke en sterke punten zijn en op welke manier jij het snelst vorderingen maakt.

Veel voorkomende doelen van cliënten zijn:

– 10 kilo afvallen;
–  Een platte buik of zelfs sixpack;
– Heel gericht naar een hardloopwedstrijd toewerken om daar een pr te lopen;
– Slankere billen en of bovenbenen;
– 100 kilo bankdrukken;
– Zonder at te veel moeite die eerste marathon uitlopen;
 – Of nu eindelijk weer eens blessurevrij kunnen sporten;

Maar wat jouw doel ook is: met personal training krijg jij het voor elkaar.

Een personal trainer gaat verder dan alleen op een leuke manier sporten. Jij leert alle oefeningen technisch goed en veilig uit te voeren. Je krijgt bovendien een uniek op maat gemaakt trainingsprogramma waarbij hij de progressies in kleine stapjes in de trainingen verwerkt. Hierdoor sport jij veilig en presteer jij beter dan ooit.
De personal trainer van 40days.nl staat klaar om jou te helpen jouw doelen te bereiken.   

Wat doet personal training van 40days.nl voor mij?

Iedereen begint aan personal training met specifieke doelen. Deze worden tijdens de gratis intake in kaart gebracht. Of je nou wilt afvallen, jezelf wilt verbeteren qua kracht of uithoudingsvermogen of gewoon iemand nodig hebt die jou dieper laat gaan dan je ooit in je eentje zou doen. Met personal training van 40days.nl ben je gecontroleerd en gezond bezig je doel te bereiken. De trainers van 40days.nl zijn gediplomeerd en werken volgens de protocollen van NOC/NSF, KNAU, CROSSFIT, FITVAK en het OPT model van NASM. Hiermee halen zij het uiterste uit iedere sporter. Hierdoor ben je opeens tot veel meer in staat dan je zelf ooit had gedacht en neemt jouw motivatie enorm toe om elke training weer alles te geven. Kosten 65,00 per 60 minuten. 

Wat krijg je allemaal bij personal training van 40days.nl? 

  • Een gratis intake om jouw doelen te bespreken 
  • Behalen van fysieke en mentale doelen met leuke en afwisselende trainingen
  • Voortdurende progressie, monitoring en verbetering van jouw prestaties
  • Een uitgekiende planning, goede opbouw van de trainingen en hulp bij tegenslagen
  • Aanleren jouw grenzen te verleggen zodat jij uit je comfort zone komt
 
Personal training Rotterdam 40days.nl

Persoonlijke doelen bereiken

Een snellere 10 km, een hele marathon uitlopen, 10 kilo afvallen of beter ademhalen tijdens het sporten, zijn zomaar een paar doelen. Ieder PT traject is op maat dus jij bepaalt het helemaal zelf.

Flexibiliteit: Trainingen van 60 minuten

De trainingen duren in de regel 60 minuten, maar hier kan in overleg van worden afgeweken. Kortere trainingen of langere trainingen zijn vaak mogelijk.

Programma op maat

De 40days.nl personal trainer heeft veel ervaring en weet dat als twee sporters hetzelfde doel willen bereiken zij soms een andere weg moeten afleggen. Met een programma op maat is dit eenvoudig te realiseren.

Super effectief en efficiënt

In een groep trainen is heel leuk maar de trainer moet zijn aandacht verdelen over iedereen. Bij PT heb jij de trainer een heel uur voor jezelf waardoor je veel efficiënter kunt trainen en sneller vooruitgaat en betere resultaten boekt. Tegen meerprijs is PT op de door jou gewenste locatie bijna altijd mogelijk.