Rotterdam Bootcamp

Bootcamp Basis

Begin je week goed op maandagochtend met een bootcamp speciaal voor beginners. Leer, voordat je jezelf maximaal gaat belasten, alle technieken eerst goed aan zodat blessures voorkomen worden.

Je oefent wekelijks de belangrijkste basisoefeningen waarmee je direct al jouw hele lichaam traint en voorziet van een solide basis om later op verder te bouwen. En natuurlijk maken wij hierbij gebruik van KB’s, speedropes en andere attributen. Wil jij ook fitter dan ooit worden? Geef je dan nu op. Iedere maandagochtend van 9:00-10:00.

Locatie: Krajicek Playground Nesselande. 
Hoek: Jan Sluijtersstraat/Othon Frieszpad in Rotterdam Nesselande.

Kosten: Betaling per kwartaal(12 lessen). Kijk voor de actuele prijs in de webshop. Een gemiste les mag je inhalen op dinsdag-of zaterdag. 

Bootcamp Zevenkamp

Sport je al regelmatig maar moet je jezelf steeds voor iedere training met veel wilskracht van de bank afslepen? Of heb je een abonnement op de sportschool waar je amper gebruik van maakt?

Dan kan het zijn dat buiten trainen met een hele groep andere enthousiaste sporters, voor jou de oplossing is. In een uur het hele lichaam trainen, steeds sterker worden en jouw conditie extreem verbeteren met behulp van inspirerende groepschallenges. In een leuke groep kan je twee keer per week in Rotterdam Zevenkamp meetrainen.

En mocht het een keer erg slecht weer zijn dan heb je de mogelijkheid om online aan de training mee te doen. Meld je aan en doe mee aan een gratis en vrijblijvende proefles. 

Iedere woensdagavond van 19:00-20:00 en zaterdagochtend van 09:00-10:00 uur.

Locatie: Cole Porterstraat 400 (tegenover speeltuin Taka Tukaland) in Rotterdam Zevenkamp. 

Kosten: je hebt de mogelijkheid een strippenkaart te kopen voor 10 lessen(strippenkaart 6 maanden geldig en zowel op dinsdag als zaterdag te gebruiken). Kijk voor de actuele prijs en om een strippenkaart te kopen in de webshop.     

Fit25 individuele les

Lukt het jou maar niet om de tijd te vinden om te gaan trainen en wil je toch topfit worden? Boek dan een kortdurende sessie FIT25 .

In 25 minuten:
– train je alle spiergroepen;
– verbrand je enorm veel kcal;
– nemen je kracht en conditie toe;

Benieuwd? Meld je dan nu aan voor een vrijblivende les. 

Op afspraak.

Kosten losse les 30,00 euro.
10 strippenkaart 275,00 euro.

Locatie: Krajicek Playground Nesselande.
Hoek Jan Sluijtersstraat/Othon Friespad in Rotterdam Nesselande


 

Wat zeggen onze deelnemers

Ik vind trainen in de buitenlucht veel leuker dan in zo'n muffe sportschool binnen. Zeker nu met al die Corona aerosols die blijven hangen. Het is nu dus ook nog veiliger. En omdat ik superfit blijf heb ik bij een eventuele besmetting vermoedelijk ook nog eens minder kans op ernstige complicaties. Maar mijn platte buik en de leuke groep blijft toch de belangrijkste reden om twee keer per week mee te doen.

Leon

Ik train nu al bijna 8 jaar mee met 40days.nl bootcamp en ben al meer dan 10 kilo afgevallen. En deze kilo's blijven er ook af. Het is leuk om te doen en het levert nog iets op ook. Ik blijf het nog heel lang doen omdat ik mij er prettig door voel. De afwisselende lessen maken het voor mij eenvoudig om vol te houden.

Emma