Over 40days.nl

40days.nl Rotterdam Evert Nekeman

Sinds 2009 helpt 40days.nl in Rotterdam cliënten bij het behalen van doelen. Begonnen als specialist in gewichtsmanagement en personal training blijkt in de dagelijkse praktijk dat de 40days.nl methode ook op veel andere terreinen tot goede resultaten leidt.
 Nu, in 2022, doet 40days.nl veel meer. Met op maat gemaakte programma’s voor coaching, vitaliteit en personal training bereiken cliënten elk denkbaar doel op fysiek en mentaal gebied. Met een succespercentage van meer dan 96% behoort 40days.nl tot de top van de bedrijven actief in de personal training en high-performance en vitaliteits-coaching. 

Waarom heet het bedrijf 40days.nl? 
Toen ik mij jaren geleden verdiepte in gedragsverandering stuitte ik op een bijzonder fenomeen. De periode van 40 dagen is vaak nodig om bijzondere resultaten te bereiken. Ook kom je deze periode over de hele wereld tegen bij veel tradities. Zo duurt bijvoorbeeld vasten precies 40 dagen. Ook bij gedragsverandering op andere terreinen speelt deze periode een belangrijke rol. Veel gewenst gedrag kan, door dit 40 dagen te oefenen, duurzaam worden aangeleerd waarbij niet helpende patronen worden doorbroken. En dit is waar het bij 40days.nl om draait. Of dit nu bestaat uit een compleet individueel  coachingsprogramma of personal training pakket op maat, of letterlijk in beweging komen met een van de beweegprogramma’s.

Kan ook ik mijn doel in 40 dagen bereiken?
Ja, dat klopt. Na 40 dagen is er altijd al minimaal een doel bereikt. Bij grotere doelen, die uit meerdere onderdelen bestaan, zijn soms meerdere perioden van 40 dagen nodig.  De cliënt heeft vaak maar een wens, terwijl dit doel in werkelijkheid uit een verzameling subdoelen bestaat. De coach is in dat geval gelukkig heel bedreven in het herkennen, splitsen en uitwerken van deze subdoelen in meerdere stappen van 40 dagen elk. Uitgangspunt is altijd het zo optimaal mogelijk functioneren op fysiek en mentaal vlak. Wat de uitdaging ook is, wij vinden de oplossing! 

Evert Nekeman – oprichter 40days.nl 

Evert Nekeman

FAQ

Hieronder ziet u een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Stuur dan een e-mail naar info@40days.nl en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Bij 40days.nl kunt u terecht voor coaching en training. Individuele coaching en intakes vinden plaats in onze praktijk in Rotterdam Nesselande. De trainingen en vitaliteitsprogramma’s kunnen in overleg ook op een door u gekozen locatie. De groepstrainingen worden op diverse locaties in Rotterdam gegeven. 

Klik hier voor een overzicht van alle vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering. Staat uw verzekering er niet bij? Vaak kan de werkgever ook bijdragen aan de kosten. Vraag hiernaar bij uw HRM medewerker.   

Indien u mee wilt doen aan een groepsles mag u bij 40days.nl altijd een keer een gratis proefles meedoen. Geef u hier op en wij nemen contact op om u uit te  nodigen. 

Indien u erachter komt dat de door u gekozen groepsles niets voor u is mag u altijd nog overstappen naar een andere groep van 40days.nl. Dit kan ook bij een eventuele blessure.