Hardlopen in Rotterdam bij 40days.nl is fun

Kom meedoen met een van onze hardloopgroepen. Wat jouw doel ook is,  er is altijd een groep die perfect bij jou past. En je mag het altijd eerst een keer gratis uitproberen.

Onze hardloopgroepen

KLAAR VOOR DE START

Wil jij graag goed worden in hardlopen om daarmee jouw energie, gezondheid en stemming in topconditie te krijgen en houden? Ben je al vaak begonnen? En moest je steeds weer afhaken vanwege een blessure?

Dan is ‘Klaar voor de Start’ de perfecte groep voor jou. Deze unieke groep van 40days.nl is misschien wel de enige loopgroep in Nederland waar je nooit meer dan 100 meter hardloopt! Na jouw inschrijving ontvang je een uitnodiging voor een intake en ga je in 12 weken, in een groep en thuis, oefeningen doen die zorgen dat jij deze keer niet geblesseerd raakt. En voor je het weet loop ook jij 5-10 kilometer achter elkaar hard.

De trainingen zijn in Rotterdam-Nesselande. Na afloop van het programma stroom jij moeiteloos in bij een van de andere hardloopgroepen van 40days.nl of ergens anders. 

De 6 AM Club

Wil jij jouw dag optimaal starten en vol energie thuiskomen na de training?  Lukt het jou niet om na een vermoeiende dag nog de voorgenomen training te doen? Of zou jij nog iets willen afvallen? Kom dan nu twee keer per week om 6:15 uur meetrainen met de vroegste hardloopclub van Nederland. Zie de zon opkomen, neem wat tijd voor jezelf voordat de hectiek van de dag weer begint, loop tot 7:00 uur hard en begin hierna ontspannen aan de rest van jouw dag.  

Hardlopen voor iedereen

Wijl jij beginnen met hardlopen op een leuke manier in een gezellige groep? Op een ontspannen manier aan je conditie werken en gelijk een goede looptechniek aanleren met wekelijkse loopscholing? Dan is de open beginnersgroep ‘hardlopen voor iedereen’ iets voor jou. Bedoeling is dat je na 12 a 14 weken in staat bent om 5 kilometer aan een stuk hard te lopen. 

Wedstrijdgroep 40days.nl

Doe jij al regelmatig mee aan wedstrijden en is 10 km geen probleem? En wil wil jij jouw prestaties naar een hoger niveau tillen? Dan is de wedstrijdgroep van 40days.nl voor jou de beste keus. De trainingen zijn afgestemd op het verbeteren van persoonlijke records op de 5, 10 en 15 km en de halve en hele marathon. Het versterken van jouw sterke punten en verbeteren van zwakke punten zijn hierbij het uitgangspunt. Een gezamenlijke wekelijkse training, persoonlijke trainingsschema’s op maat, voorbereidingstrainingen en veel wedstrijden (in binnen en buitenland) en eigen onderlinge wedstrijden zijn onderdeel van het programma.  

Regelmatig zelf georganiseerde wedstrijden zoals de 40days.nl Short Distance Marathon

Wat zeggen onze deelnemers

De onderlinge competitie in de wedstrijdgroep vergt veel van mij en laat het beste in mij naar boven komen. Je wilt toch niet onderdoen voor je medeloper. En natuurlijk ben ik wel een beetje competitief ingesteld. De op maat gemaakte trainingsschema's helpen mij om steeds weer iets sneller te worden! Jaar naar jaar blijf ik mijn pr's aanscherpen. Zelfs nu ik 60 ben wil ik mijn volgende marathon van Rotterdam onder de 3:30 lopen.

Kees

Ik vond deelname aan de halve marathon van Valencia met 40days.nl een feestje. Een leuke groep, leuke uitstapjes, een testloop, twee trainingen ter plaatse op het parcours en de lekkerste paella na afloop.

Jaap