Overzicht van de coachingsprogramma's

Perfect op gewicht

Wil jij in 14 weken 8-10 kilo verliezen? Die broek of dat mooie jurkje kunnen dragen? En gewoon van chocola, een glaasje wijn of een boterham met kaas blijven genieten? En toch afvallen, gezonder en fitter worden? Volg dan nu het programma Perfect op gewicht. 

Perfect op gewicht en afvallen met 40days.nl in Rotterdam
Jouw doel bereiken met Change van 40days.nl coaching in Rotterdamdays.nl coaching Rotterdam

CHANGE

Misschien wel het leukste programma van 40days.nl. Zowel voor coachee als coach. Ga jij het deze keer, met hulp van 40days.nl, echt gewoon doen?  

RUNNINGTHERAPIE

Wil jij je weer goed voelen? Meer energie hebben, goed slapen en ontspannen zijn? Volg dan nu runningtherapie bij 40days.nl en voel je beter dan ooit.   

runningtherapie met 40days.nl in Rotterdam
peak performance 40days.nl Rotterdam

Peak Performance

Wil jij het beste uit jezelf halen en maximaal presteren? Zie jij het leven als een opeenstapeling van haalbare uitdagingen? Dan is het high-performance coachingsprogramma van 40days.nl precies wat jou kan helpen nog beter te presteren.  

Vitaliteit en burn-out

Wil jij graag meer energie? En wil jij sommige zaken beter aanpakken? Maar weet je niet precies waar te beginnen? Volg dan nu preventief een vitaliteitsprogramma voor meer energie, plezier en gezondheid. Of curatief het burn-out programma voor een snel herstel .

Vitaliteit en burn-out 40days.nl Rotterdam