Rotterdam: WEDSTRIJDGROEP HARDLOPEN

Loop jij al een tijd voor jezelf harden en ga je niet echt vooruit? Of train jij voor een 5, 10 of 15 kilometer of zelfs een halve of hele marathon? En wil jij een nieuw pr behalen? Dan is de wedstrijdgroep iets voor jou.

Samen met andere prestatielopers train je een keer per week in het Kralingse Bos. Hierbij is veel aandacht voor het verbeteren van jouw looptechniek en vergroten van de conditie via intervaltraining, tempo’s en leuke spelvormen.

Met een op maat gemaakt persoonlijk schema train je nog twee keer per week voor jezelf. 40days.nl organiseert regelmatig extra trainingen speciaal voor een wedstrijd waarbij wij met zijn allen het parcours verkennen.

Deelname aan wedstrijden in het buitenland

Woensdagavond 19:00-20:15

Locatie: Kralingse Bos. Regelmatig andere locatie. Dit wordt tijdig doorgeven via de besloten whattsapp groep.

focus op prestatieverbetering

De trainingen zijn zo opgebouwd dat iedereen vooruit blijft gaan. Regelmatige testen maken deel uit de trainingen. Geef je op of doe mee aan een gratis proefles.

Loopscholing en conditietraining

In een groep wekelijks een leuke en afwisselende training waarbij voldoende ruimte is elkaar uit te dagen.

Locatie:

Verzamelplek is de grote parkeerplaats voor restaurant Beachhouse en ter hoogte van The Boathouse.

Veel gestelde vragen

Je kan meedoen aan de woensdagavondgroep als je in staat bent om 5 km aan een stuk hard te lopen. Als je dit nog niet lukt kan je beter eerst nog even aansluiten bij de maandaggroep of 6 AM Club.

De groep heeft een maximum van ca. 20 deelnemers. Hierdoor heeft de trainer altijd een goed overzicht en kan hij goed observeren en verbeteringen adviseren. Je kan altijd vrijblijvend een keer op proef meetrainen. 

Als je in staat bent om zonder problemen 10 kilometer aan een stuk hard te lopen kan je in principe gaan trainen voor een marathon. Na  een perfecte opbouw loop je via een 15 km en 1/2 marathon jouw eerste marathon. Via testen weet je van te voren welke eindtijd realistisch is voor jou en kan je een goed wedstrijdplan opstellen in overleg met de trainer. 

Als jij al een tijdje zelf hardloopt en niet aan wedstrijden mee wil doen of snelheid geen doel is voor jou kan je toch meedoen om een betere loopefficiëntie te krijgen waardoor je makkelijker hardloopt en nog meer geniet van jouw wekelijkse kilometers. 

Wil jij ook eens kennis maken met hardlopen bij 40days.nl dan kan je vrijblijvend een keer meedoen met een proefles via de knop hieronder.

40days.nl is gespecialiseerd in personal training,, coaching en groepslessen ter verbetering van cliënten op fysiek en mentaal gebied.
Heb jij een uitdaging? 40days.nl vindt de oplossing! 

Wat zeggen deelnemers

"Het is mooi om te zien dat iedereen jaar naar jaar vooruit blijft gaan. Lopers die eerst al paars aanliepen na 1 minuut joggen, lopen nu een marathon in 3:30. Na de eerste 5 en 10 km wedstrijd volgt vaak al snel de Bruggenloop van 15 km en daarna een halve en hele marathon. Sommige wagen zich nu al aan ultra's en trails van meer dan 42 km. Leuk is dat wij nu met 40days.nl veel reizen maken naar wedstrijden in het buitenland. Zo stonden voor 2020 jaar de superhalfs van Lissabon, Kopenhagen en Valencia op het programma. Valencia was in 2019 een fantastische belevenis in het loopgekke Spanje. De Coronacrisis lijkt nu even roet in het eten te gooien maar zo snel dit weer mogelijk is doen wij weer mee. Ook de marathon van New York staat voor velen op het verlanglijstje. "
Evert Nekeman
Evert Nekeman
Trainer
"Wat ik zelf nooit gedacht had is bij 40days.nl gelukt. Ik heb de marathon van New York uitgelopen. Nog steeds mijn meest dierbare hardloopherinnering na alle Bruggenlopen en halve marathons."
Helen Jerphanion
Hardloopster
"Iedere keer loop ik tot mijn eigen verbazing weer een nieuw pr dankzij de leuke en afwisselende trainingen en de uitgekiende op maat gemaakte schema's van 40days.nl"
Stephan
Hardloper
"Bij de trainingen van 40days.nl loop ik nooit achteraan. Dat was in mijn vorige loopgroep vaak wel anders. Ik beleef hierdoor veel meer plezier aan het hardlopen"
Angela
Hardloopster