Overgangsklachten: wat kan je er aan doen? afslanken, minder klachten en meer energie in de overgang.

Afslanken, lachten verminderen en meer energie krijgen tijdens de overgang is lastig, maar gelukkig goed en eenvoudig te realiseren. Vaak wijzen de plotselinge extra kilo’s, die er normaal met wat discipline zo af waren, maar er nu opeens niet meer zo makkelijk afgaan, erop dat je in de overgang bent terechtgekomen. Met een vertraging van jouw metabolisme als bonus.

Door een paar kleine eenvoudige aanpassingen is het gelukkig ook als je in de overgang bent mogelijk veel vet te verliezen, op een gezonde manier af te slanken, overgangsklachten snel te verminderen en weer veel energie te krijgen. Misschien nu wel meer dan ooit.

Je hebt alleen iets meer discipline nodig dan voorheen om de juiste dingen te doen, en om andere dingen achterwege te laten. En als dit jou lukt bruis je weer van de energie.

Het programma fit, sterk en slank in de overgang is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de overgang. Met een unieke combinatie van een voedings-, beweeg en leefstijlprogramma, voel jij je, ondanks de onvermijdelijke hormonale veranderingen, snel vitaler dan ooit.

Heb jij al van alles gedaan en lijkt het wel of niets meer werkt? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek bij 40days.nl in Rotterdam om jouw klachten, wensen en doelen te bespreken. En voor je het weet zet ook jij de eerste stappen op weg naar een leven zonder overgangsklachten.