Specials

Het hele jaar organiseert 40days.nl de zogenaamde specials.
 Dit kan een speciale verkenningstraining zijn vlak voor een evenement.
 Of een hele voorbereiding  op weg naar een grote wedstrijd in binnen- of buitenland.
 Maar ook een zelf georganiseerde wedstrijd of een speciaal voor een bedrijf in het leven geroepen evenement.

Trainingen

Jaarlijks organiseert 40days.nl een verkenningstraining twee weken voor de Bruggenloop en de marathon van Rotterdam. Deelname is voor iedereen toegankelijk en gratis voor alle 40days.nl leden of een programma van 40days.nl volgt. Maak jij nog geen deel uit van 40days.nl dan betaal je 7,50 voor jouw deelname. Eerstvolgende special 2020: Voorlopig blijft corona roet in het eten gooien.

Voorbereiding op een evenement in binnen-of buitenland

Wil jij je deze keer optimaal voorbereiden op een groot evenement of wedstrijd doe dan mee aan een KVP. Een zogenaamd kort voorbereidingsprogramma waarin je net even alle puntjes op de i zet om een pr op een van de nieuwe super halfs of zelfs een hele marathon te lopen. Of waardoor je in staat bent om zonder problemen het hele parcours van een obstaclerace af te leggen. Een hele populaire special is het driedaagse trainingsweekend in Rotterdam als voorbereiding op de Vierdaagse van Nijmegen. Voor bedrijven en (semi)overheidsinstellingen bestaat de mogelijkheid om een eigen tijdelijke groep op te richten op weg naar het evenement. Data specials 2020: Helaas is eind juli, na Lissabon en Kopenhagen, ook de halve marathon van Valencia afgelast. De eerstvolgende special is nu nog niet bekend.

Eigen evenementen en wedstrijden

Regelmatig organiseert 40days.nl ook eigen wedstrijden of wedstrijden speciaal voor bedrijven en of (semi)overheid. Door het coronavirus werden in 2020 veel wedstrijden en evenementen gedwongen geanulleerd. Als antwoord hierop organiseerde 40days.nl daarom in juni de eerste Nationale Short Distance Marathon met vele enthousiaste deelnemers. Maar ook wedstrijden binnen of tussen bedrijven zijn vaak erg populair. In het najaar gaat 40days.nl weer diverse eigen evenementen organiseren. Zodra de data bekend zijn worden ze op deze plaats bekend gemaakt. De 2e Short Distance Marathon zal in oktober 2020 worden gehouden.

In oktober 2020 organiseert 40days.nl de 2e Nationale Short Distance Marathon. Er zijn 3 afstanden: de 1/4, 1/2 en hele marathon.   Geef je nu alvast op zodat je bijtijds alle details ontvangt. 

Wil jij steeds als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe special?
Geef je dan hieronder op voor de nieuwsbrief.