498 kilometer hardlopen door heel Nederland van noord naar zuid

Project Pieterpad 2021

Op 2, 3, 4 en 5 september 2021 gaat personal trainer Evert Nekeman van 40days.nl van start om in een keer de 498 kilometer van het hele Pieterpad hardlopend af te leggen. Dit betekent heel Nederland hardlopend doorkruisen, van Groningen naar Limburg. De start is op donderdag 2 september in Pieterburen . De finish op 5 september op de St. Pieterberg in Maastricht.

Waarom Project Pieterpad?

1. De uitdaging om als hardloper bijna 12 marathons aan een stuk af te leggen. 2. De mogelijkheid om zoveel mogelijk, nu nog niet sporters, aan het bewegen en van de coronakilo's af te krijgen. 3. Zoveel mogelijk geld op te halen om het super belangrijke werk van het Leontienhuis in Zevenhuizen te ondersteunen.

Project Pieterpad 40days.nl

Wat is het Project Pieterpad?

In het kort komt het neer op het hardlopend zo snel mogelijk afleggen van de 498 kilometer van het bekendste Nederlandse wandelpad tussen Pieterburen in Groningen en de St. Pieterberg in Maastricht. En natuurlijk gaan we voor het verbreken van het parcoursrecord dat nu op 3 dagen en ruim 6 uur staat.

Hoe kan ik meedoen?

Je kan op twee manieren meedoen. 1. Geef je op om op 14 november 2021 5 of 10 km te gaan hardlopen of powerwalken. Je ontvangt per e-mail een gratis trainingsschema voor de door jou gekozen afstand die je op zondag 14 november in Rotterdam of je eigen omgeving gaat lopen. 2. Door een bijdrage te storten ter ondersteuning van het werk van het Leontienhuis. Samen tegen eetstoornissen!

Onze partners die bijdragen aan het Project Pieterpad 2021

"Ik hoop echt dat het Project Pieterpad 2021 zoveel mogelijk mensen in heel Nederland in beweging krijgt. Verbetering van de leefstijl via hardlopen, wandelen of powerwalken is juist in deze coronatijd extra belangrijk. Hiernaast zou het fantastisch zijn als we veel geld ophalen voor het Leontienhuis en ik het parcoursrecord pak"
Evert Nekeman
Evert Nekeman
Personal trainer 40days.nl
"Gezonde hersenen zijn van levensbelang, niet alleen voor ons geestelijk welbevinden, maar ook voor onze lichamelijke gezondheid. Wie beweegt blijft ook geestelijk fit. Daar is hard wetenschappelijk bewijs voor. Door overgewicht wordt bewegen steeds lastiger. Dus: pak de fiets, ga wandelen of hardlopen.''
Eric Scherder
Hoogleraar neuropsychologie

Zelf ook het hele Pieterpad hardlopen in 2022?

Wil jij met jouw bedrijf ook bijdragen aan het Project Pieterpad? Neem dan contact met ons op: info@40days.nl