Vitaliteit en RE-integratie

Met een preventief burn-out programma of re-intergratietraject snel weer in balans

Pak het aan en maak een afspraak

Ben jij vrijwel altijd moe? Regelmatig gespannen en heb je nergens zin in? Kan de huisarts maar niets vinden en zegt hij dat het tussen je oren zit? Dan is de kans groot dat je uit balans en al langere tijd emotioneel overbelast bent.

Met een preventief vitaliteitsprogramma kan je een burn-out voorkomen. Is er al een burn-out vastgesteld? Dan helpt een re-integratieprogramma op maat van 40days.nl jouw balans weer te herstellen. Voor je het weet geniet ook jij weer vol energie van de leuke dingen van het leven.

Individueel

Een op maat gemaakt programma zorgt dat jouw lichaam precies krijgt wat het nodig heeft. Kosten programma afhankelijk van de duur van jouw individuele traject. Vergoeding door het UWV of werkgever vaak mogelijk.  

Testen

Met behulp van testen  op vaste meetmomenten zie je duidelijk jouw progressie en weet je precies of je goed bezig bent of dat er bijgestuurd moet worden. Iedere vooruitgang is een nieuwe succeservaring. Je weet dat je goed bezig bent. 

Succes

Tijdens het programma oefen je nieuwe vaardigheden en ontwikkel je via kleine succesjes een nieuwe leefstijl die veel energie geeft. Je slaapt beter en bent vaker trots op jezelf. Wat weer meer zelfvertrouwen oplevert.