Nieuw: De 6AMCLUB

Waarom de 6AMCLUB?

Perfect begin van de dag

De trainingen van de 6AMCLUB beginnen al om 6:00 uur waarmee je gelijk al jouw eerste succes van de dag te pakken hebt. Dit goede gevoel en tevredenheid over jezelf neem je de hele dag mee. En je hoeft 's avonds niet meer naar de sportschool.

Ontspanning

Om 6:00 uur is het nog rustig op straat. Zo kan jij in alle rust kennismaken met hardlopen. Hardlopen bij de 6ÂMCLUB is hiermee geschikt voor absolute beginners. Het gaat bij de 5AMCLUB om genieten van hardlopen en dus niet om prestaties.

Locatie & Kosten

De trainingen beginnen op donderdagochtend om 6:00 uur. Verzamelplek: Playground Nesselande, hoek Jan Sluijtersstraat/Othon Frieszpad in Rotterdam-Nesselande. Een strippenkaart voor 12 trainingen kost 60,00 euro Je mag dus zelf mag kiezen wanneer je komt trainen en verspilt dus geen geld. Een strippenkaart is 1 jaar geldig.

Eenvoudig afslanken

Als afslanken een van jouw doelen zet je met de 6AMCLUB van 40days.nl gelijk een grote stap. Als iedereen wakker wordt heb jij al het nodige vet verbrand.

Gratis proefles

Voordat je besluit om lid te worden van de 6AMClub kan je eerst een keer vrijblijvend deelnemen aan een gratis proeftraining.

Verbeterde stemming en bioritme

Daglicht is belangrijk voor jouw circadiaanse ritme. Door na het opstaan hard te lopen krijg je direct daglicht wat een positieve invloed heeft op jouw stemming en bioritme.

40DAYS.NL 6AMCLUB Hardlopen in Rotterdam