Nieuw: De 6AMCLUB

de voordelen van de 6AMCLUB

Een goed begin van de dag

De trainingen van de 6AMCLUB geven jou energie. Je komt nooit moe thuis en doet al direct wat je van plan was. Je begint de dag zo gelijk al met het eerste succes.

Rust

Om 6:15 is het nog rustig op straat. Zo kan jij in alle rust kennismaken met hardlopen.

locatie & Kosten

De trainingen beginnen op donderdagochtend om 6:15. Verzamelplek: Playground Nesselande, hoek Jan Sluijtersstraat/Othon Frieszpad in Rotterdam-Nesselande. De hele cursus kost: 54,00 euro voor 12 trainingen met strippenkaart waarbij je zelf mag kiezen wanneer je komt trainen. Een strippenkaart is 1 jaar geldig. Als je heel af en toe mee komt doen kan je voor 27,50 euro een strippenkaart kopen (5 losse lessen- 6 maanden geldig). Is afvallen jouw doel dan kan je kiezen om voor 80 euro 12 trainingen + intake en begin en eindmeting aan te schaffen. komt

Eenvoudig afslanken

Als afslanken een van jouw doelen is kan de 6 AM CLUB van 40days.nl helpen dit eenvoudig voor elkaar te krijgen.

Gratis proefles

Voordat je besluit om lid te worden van de 6AMClub kan je eerst een keer vrijblijvend deelnemen aan een gratis proeftraining.

begin en eindmeting

Nadat je besluit om mee te doen met de 6AMClub ontvang je, indien afslanken ook een doel van jou is, een uitnodiging voor een intake waarbij we een begin- en op een afgesproken tijdstip ook een eindmeting doen (gewicht, vetpercentage). De intake is in de praktijk van 40days.nl in Rotterdam-Nesselande, Jan Sluijtersstraat 48.

40DAYS.NL 6AMCLUB Hardlopen in Rotterdam