de 6amclub

Op maandag 7 september is 40days.nl gestart met een nieuwe hardloopgroep: de 6AMCLUB. De eerste maandag durfde 4 deelnemers het aan, de tweede training op donderdag waren het al 6. Dit belooft dus wat.

De 6AMCLUB staat voor hardlopen met iets extra’s met de vroegste hardloopgroep van Rotterdam en misschien wel van Nederland. Twee keer per week, op maandag en donderdag, gaan we om 6:15 ontspannen hardlopend de dag beginnen. Genieten we van de opgaande zon en voorzien het hele lichaam van extra veel zuurstof waardoor je de dag heel ontspannen start. De 6AMCLUB is hardlopen met iets extra’s. Zo doen we oefeningen die je normaal niet bij een hardlooptraining doet en formuleren we extra doelen voor iedere deelnemer. Het formuleren van dit extra’s bespreek je tijdens de intake op je gemak met de trainer of in de groep als je ervoor kiest de intake over te slaan.

Het complete programma bestaat uit 24 lessen inclusief een intake en nul- en eindmeting (gewicht, vetpercentage en spiermassa) in de praktijk in Nesselande. Je kan ook kiezen om de intake over te slaan of om 12 weken lang 1 keer per week mee te doen. En weet jij het nog niet zeker dan kan je zelfs een 5 ritten strippenkaart aanschaffen die 6 maanden geldig is. Kijk voor meer info op deze website bij de 6AMCLUB. Durf jij het aan?

https://youtu.be/Ln-Uaes4jE8

2 gedachten over “de 6amclub”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *