HVI is Hardlopen voor iedereen: de hardloopgroep voor beginners in Rotterdam Nesselande.

Hardlopen voor iedereen is goed leren hardlopen voor beginners met veel aandacht voor een goede looptechniek en daardoor hardlopen met plezier. De trainingen zijn voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en daarmee ook ideaal voor  beginners van 40+ en beginners met overgewicht. Hardlopen voor iedereen is een open groep dus iedereen kan gedurende een trainingsperiode instromen en betaalt dan alleen tot aan de laatste les van de huidige periode. 

Start cursus: De komende trainingsperiode start op maandagavond 23 mei om 19:30 uur en loopt t/m 1 augustus 2022. Na 10 wekelijkse lessen ben jij in staat om 5 km aan een stuk hard te lopen of een nieuw pr op 31 juli op de Coolsingel te lopen. Een persoonlijk schema op maat maakt deel uit van de cursus.  Bij latere aanmelding betaal je alleen de lessen t/m 1 augustus  2022. Je kunt dus altijd later instromen.    

Periode: 23 mei t/m 1 augustus 2022. 

Waar en tijdstip: Wij verzamelen iedere maandagavond om 19:30 bij de Atletiekbaan op de Kosboulevard in Nesselande. 

Inschrijving: Na de vrijblijvende proeftraining kan jij je inschrijven via de webshop op de website van 40days.nl.

Kosten: De cursus van 10 weken, inclusief op maat gemaakt persoonlijk schema, kost 65,00 euro. 

Ben jij een beginnende hardloper of loop jij vooral voor de lol dan is ‘hardlopen voor iedereen’ voor jou de beste keuze. Het is een gezellige open groep wat betekent dat je het hele jaar kunt instromen en iedereen op zijn eigen niveau traint tijdens de les. De trainer zorgt dat de les voor iedereen haalbaar is en bouwt toch altijd de nodige verzwaringen in zodat iedereen aan zijn trekken komt en moe en voldaan huiswaarts keert.

Deelnemers doen regelmatig mee aan een 5 kilometer loopje of kwart marathon. Doel is dat iedere beginner na 10 weken 5 kilometer aan een stuk kan hardlopen. Naast de wekelijkse gezamenlijke training train je nog 1 a 2 keer per week individueel aan de hand van een persoonlijk op maat gemaakt hardloopschema waarmee jij snel vooruitgaat. 

Iedere maandag om 19:30 verzamelen wij naast het Skatepark aan de Kosboulevard in Rotterdam Nesselande. 

Hardlopen voor iedereen in Rotterdam

Zet nu de eerste stap richting een topconditie

Loop jij over een tijdje ook die eerste 5 km aan een stuk?

Een keer per week train je met de hele groep en hiernaast werk je 1 a 2 trainingen individueel af en bouw je stap voor stap jouw conditie op. Na 10  a 14 weken loop jij onder luide aanmoedigingen van jouw medelopers die eerste 5 km die je nooit voor mogelijk had gehouden. En voor je het weet sta je aan de start van jouw eerste wedstrijd. Via de beproefde methode van 40days.nl is het al velen gelukt dit voor elkaar te krijgen. Iedere maandagavond van 19:30 tot -20:30 uur trainingen wij in Rotterdam Nesselande met een gezellige groep. Regelmatig maken wij een uitstapje naar de skiberg voor heuveltraining. Vaste verzamelplek is de boulevard bij het begin van het strand naast het skatebordparkje aan de Kosboulevard in Rotterdam Nesselande. Indien er coronamaatregelen gelden trainen we niet in een groep en train je in een duo op 1,5 meter afstand en krijg je jouw training van te voren van de trainer. Dus altijd 100% in overeenstemming met de regels van de Atletiekunie en NOC/NSF.   

Locatie

Iedere maandag om 19:30 verzamelen wij naast het Skatepark aan de Kosboulevard in Rotterdam Nesselande.