GROEPSLESSEN

Groepslessen bij 40days.nl

Ga nu voor jouw beste conditie ooit met hardlopen, bootcamp, FIT25, HITT, sportief wandelen, power walking of runningtherapie in groepsverband. Alle lessen zijn altijd in overeenstemming met de maatregelen zoals deze gelden voor sporten in de buitenlucht tijdens corona.

HARDLOPEN

Of je nu voor jouw eerste 5 km gaat of een nieuw pr op de marathon. Alles is mogelijk met de hardloopgroepen van 40days.nl. 

Peak Performance 40days.nl Rotterdam

BOOTCAMP

In een uur jouw hele lichaam trainen in de buitenlucht met een groep fanatieke andere sporters. Dat is bootcamp, en het werkt! 

FIT25

Een training bij de sportschool kost je al snel een kleine 2 uur. Bespaar nu op reis- en trainingstijd en kom in jouw beste vorm ooit. Inclusief warming-up en cooling-down ben je na 25 intensieve minuten klaar om ontspannen verder met jouw dag te gaan.  

Personal training 40days.nl Rotterdam
sportvoeding 40days.nl Rotterdam

hitt

Heb jij al een goede conditie en wil jij nog meer vet verbranden, nog sterker worden en betere prestaties leveren. Doe dan mee met de HITT van 40days.nl. Neem wel 1 a 2 flesjes water mee. Want je gaat zweten. Training is altijd in de buitenlucht! Heb jij binnenkort ook die sixpack? 

sPORTIEF WANDELEN

Wil jij al wandelend jouw conditie verbeteren, sterker worden en jouw balans en coördinatie verbeteren op de mooiste plekjes in Rotterdam. Doe dan binnenkort mee met Sportief wandelen van 40days.nl. En ja, dat is wandelen op een heel andere manier. 

Sportief wandelen 40days.nl Rotterdam Euromast
power walking 40days.nl

POWERWALKING

Wil jij jouw conditie verbeteren en tegelijkertijd flink veel kcal verbranden en dus afslanken? Dan is powerwalking voor jou de beste optie. In een hoog tempo wandelen (7-8 km per uur) waarbij wij zoveel mogelijk spieren aan het werk zetten en tussen de wandelintervallen in diverse oefeningen doen om sterker te worden. Uitrusten kan je straks op de bank! Locaties: Nesselande en soms Kralingse Bos.    

rUNNINGTHERAPIE

Hardlopen maar dan anders. Bij de groepslessen runningtherapie staat de prestatie niet voorop maar gaat het om de ontspanning en balans die hardlopen oplevert. 

runningtherapie met 40days.nl in Rotterdam

Gratis proefles bij iedere groepsles