GROEPSLESSEN

Groepslessen bij 40days.nl

Ga nu voor jouw beste conditie ooit met hardlopen, bootcamp, COMBIWALKING, sportief wandelen of FIT55UP Inside in groepsverband. Alle lessen worden gegeven door een gediplomeerde trainer.

HARDLOPEN

Ga jij voor jouw eerste 5 km? Of begin jij de dag met een vroege vogeltraining met de 6ÂMCLUB? Of wil jij jezelf echt uitdagen door een pr op de 10 KM, 1/2 of hele marathon te lopen met de wedstrijdgroep? Alles is mogelijk met de hardloopgroepen van 40days.nl

Peak Performance 40days.nl Rotterdam

BOOTCAMP

In een uur jouw hele lichaam trainen in de buitenlucht met een groep fanatieke andere sporters. Dat is bootcamp, en het werkt! 

sPORTIEF WANDELEN

Wil jij al wandelend jouw conditie verbeteren, sterker worden en jouw balans en coördinatie verbeteren op de mooiste plekjes in Rotterdam. Doe dan binnenkort mee met Sportief wandelen van 40days.nl. En ja, dat is wandelen op een heel andere manier. 

Sportief wandelen 40days.nl Rotterdam Euromast
power walking 40days.nl

COMBIWALKING

Wil jij jouw conditie verbeteren en tegelijkertijd flink veel kcal verbranden en gewicht verliezen, maar is hardlopen nog net een stapje te ver? Dan is onze nieuwste activiteit combiwalking voor jou de beste optie. Iedere les werk je aan het verbeteren van jouw conditie en je zet ook zoveel mogelijk spieren aan het werk om sterker te worden. Geef je snel op voor de volgende startgroep. Uitrusten kan je straks op de bank! Locatie: Nesselande.    

Gratis proefles bij iedere groepsles