Personal Training Individueel

40DAYS.NL PERSONAL TRAINING ROTTERDAM

Personal Training

In 2020 was daar opeens corona. En stopte alles. Behalve de personal training. Bij 40days.nl is de PT bij voorkeur buiten, en kon daarom gewoon doorgaan. Omdat je als personal trainer individueel met een cliënt aan het werk bent is het eenvoudig iedere training coronaproof te geven.

Vroeger was personal training vooral voor acteurs, tv sterren en andere BN-ers. Maar tegenwoordig kan iedereen heel eenvoudig een personal trainer inhuren om efficiënt en doeltreffend naar een zelfgekozen doel toe te werken. De personal trainer weet namelijk precies wat jouw zwakke en sterke punten zijn en op welke manier jij het snelst vorderingen maakt. Of dit nu 10 kilo afslanken is, 50 burpees achter elkaar, 40 double unders of die 10 kilometer onder de 50 minuten. Een personal trainer gaat verder dan alleen op een leuke manier sporten. Jij leert alle oefeningen technisch goed uit te voeren. Je krijgt, zonder dat je dit meestal doorhebt,  een uniek op maat gemaakt trainingsprogramma waarbij hij de progressies in kleine stapjes in de trainingen verwerkt,  waardoor jij beter presteert dan ooit. De personal trainer van 40days.nl staat klaar om jou te helpen jouw doelen te bereiken.   

Wat doet personal training van 40days.nl voor mij?

Iedereen begint aan PT met een specifiek doel. Of je nou wilt afvallen, jezelf wilt verbeteren qua kracht of uithoudingsvermogen of gewoon iemand nodig hebt die jou dieper laat gaan dan je ooit in je eentje zou doen. Met Personal training van 40days.nl ben je gecontroleerd en gezond bezig je doel te bereiken. De trainers van 40days.nl zijn , KNAU, CROSSFIT, FITVAK en NASM gediplomeerd en halen het uiterste uit iedere sporter. Zo ben je in staat meer uit je lichaam te halen dan je zelf ooit had gedacht en ben je gemotiveerder om elke training weer alles te geven.

De PT van 40days.nl zorgt voor: 

  • Een gratis intake om jouw doelen te bespreken 
  • Behalen van fysieke en mentale doelen met leuke en afwisselende trainingen
  • Voortdurende progressie en verbetering van jouw prestaties
  • Een uitgekiende planning, goede opbouw van de trainingen en hulp bij tegenslagen
  • Aanleren jouw grenzen te verleggen zodat jij uit je comfort zone komt
 
Personal training Rotterdam 40days.nl

Persoonlijke doelen bereiken

Een snellere 10 km, marathon uitlopen, 10 kilo afvallen of beter ademhalen tijdens het sporten zijn zomaar een paar doelen. Ieder PT traject is op maat dus jij bepaalt het helemaal zelf.

Flexibiliteit: Trainingen van 60 minuten

De trainingen duren in de regel 60 minuten, maar hier kan in overleg van worden afgeweken. Kortere trainingen of langere trainingen zijn vaak mogelijk.

Programma op maat

De 40days.nl personal trainer heeft veel ervaring en weet dat als twee sporters hetzelfde doel willen bereiken zij soms een andere weg moeten afleggen. Met een programma op maat is dit eenvoudig te realiseren.

Super effectief en efficiënt

In een groep trainen is heel leuk maar de trainer moet zijn aandacht verdelen over iedereen. Bij PT heb jij de trainer een heel uur voor jezelf waardoor je veel efficiënter kunt trainen en sneller vooruitgaat en betere resultaten boekt. Tegen meerprijs is PT op de door jou gewenste locatie bijna altijd mogelijk.